Mikä on Valkoinen Lautturi?

sisustaminen_verkkokauppa_sisustusliike Cropped

Valkoinen Lautturi on pieni sisustamiseen keskittynyt verkkokauppa, joka tarjoaa huolella valittuja tuotteita asiakkailleen. Valikoima päivittyy jatkuvasti ja tarjontaan ovat päässeet mukaan vain laadukkaat ja käyttöä kestävät asiat. Kaikissa tuotevalinnoissa on pyritty huomioimaan myös ekologinen sekä eettinen näkökulma.

Valkoinen Lautturi on pieni sisustamiseen keskittynyt verkkokauppa, joka tarjoaa huolella valittuja tuotteita asiakkailleen.

Miten ekologisuus näkyy toiminnassamme?

Saanan ja Ollin tyynyt on suunniteltu kestämään. Tyynyt on valmistettu läpinäkyvästi ja kestävästi. Materiaalit kestävät pesua ja niiden elinkaari on pitkä. Uskallamme laittaa päämme pantiksi tuotteiden laadukkuudesta ja ekologisuudesta.

Saana ja Ollin suunnittelema Finarten Aitta-mallisto, on kudottu kierrätyspuuvillalangasta. Toisin kuin kude design-räsymatoissa, näissä materiaali on vaateteollisuuden sivutuote: leikkuuylijäämät, kangaspalat sekä hukkamateriaali silputaan pieneksi ja kehrätään koneellisesti langaksi.

Fine Little Dayn tyynynpäälliset on valmistettu luonnonmateriaaleista ja niissä on käytetty GOTS-sertifioitua puuvillaa sekä pellavaa. Tuotteet on valmistettu EU:ssa.

Jarmo Mikkilän sisustusjulisteet on painettu perinteikkäässä Jyväskyläläisessä kirjapainossa. Paperina on käytetty suomalaista päällystämätöntä designpaperi, jolle on myönnetty PEFC-sertifikaatti ja Joutsenmerkki. Paperi tehdään samalla koneella kuin Suomen markan setelit aikoinaan.

Belgiassa suunnitellut Groovy Magnetsin magneettiset tarrat ja tapetit eivät ole erityisesti ekologinen tuote. Olemme lähettäneet valmistajalle tiedustelun valmistustavasta ja maasta ja kun saamme tiedon, lisäämme sen verkkokauppamme tuotekuvauksiin näkyväksi.

Voiko lähetyksiä pakata ekologisesti?

Pyrimme ottamaan huomioon myös lähetystemme pakkaamisessa ekologisuuden. Käytämme mahdollisuuksien mukaan myös jo pakkausmateriaaleja uudestaan. Vaikka lähetykset pyritään pakkaamaan lähettämisen kestävällä tavalla, vältämme kaikessa myös turhaa pakkaamista. Toivomme, että tämä ei näyttäydy negatiivisena asiana vaan pikemminkin ajatuksena siitä, että arvostamme kierrätystä ja uudelleenkäyttämistä.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan myös jo pakkausmateriaaleja uudestaan. Vaikka lähetykset pyritään pakkaamaan lähettämisen kestävällä tavalla, vältämme kaikessa myös turhaa pakkaamista.

Valkoinen Lautturi sosiaalisessa mediassa

Olemme säännöllisesti läsnä myös Instagramissa. Tilimme löytyy sieltä nimellä valkoinenlautturi. Liittymällä seuraajaksemme ja saat myös tätä kautta tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Voit tykätä meistä myös facebookissa.

Haluatko kysyä jotain?

Mikäli jokin kysymys esimerkiksi tuotteisiin liittyen askarruttaa, kerromme mielellämme lisää, ota vain yhteyttä verkkokauppa.lautturi@gmail.com.