Magneettinen puputapetti

89,00 

Magneettinen puputapetti sopii hyvin esimerkiksi lastenhuoneeseen. Uudistettu materiaali kestää myös vettä joten tapetti on mahdollinen asentaa myös kylpyhuoneeseen tai muuhun kosteaan tilaan.

Tapetin vinyylipohjalle on puristettu raudan palasia jotka tekevät siitä magneettisen. Magneettiseen tapettiin on mukavaa ripustaa esimerkiksi piirroksia, kortteja ja muistiinpanoja. Kapeampi malli toimii myös esimerkiksi koululaisen työpöydän päällä magneettisena ilmoitustauluna.

Helppoa oli se, että seinään kiinnitettiin ainoastan tämä yksi tapetinpala, joka toi kuitenkin hurjasti suloista ilmettä tytön huoneeseen. – Heidi, Joukolatar blogi

Magneettitapetti on aika paksua ja painavaa, joten kiinnittämiseen tarvittiin tapettiliimaa. Sitä löytyi jo valmiiksi, joten tapetointiin meni noin 10-15 minuuttia. Kuvio on vuodan alaosassa, joten tapetti ei ole seinässä lattiasta saakka, vaan lähtee n. 70 sentin korkeudelta niin, että pupu kurkistaa sängyn takaa. – Emilia, Uusikuu blogi

Löydät Uusikuu blogista tästä ihanasta tapetista loistavia inspiraatiokuvia  ja asennuskokemuksia, suosittelen tutustumaan!

Tutustu tarkemmin myös Joukolatar blogin Heidin kokemuksiin lastenhuoneen tapetista.

Varasto loppu

Kuvaus

Pituus: 265cm | Leveys: 63,5cm

Tapetin asennusohje on pakkauksen mukana, mutta löydät sen myös täältä.

Pakkaukseen kuuluu 7 kappaletta magneetteja.

Tutustu myös videoon, jossa asennetaan Groovy Magnetsin tapetti.