Magneettiset tarrat ja tapetit

Groovy Magnets on belgialainen yritys jonka ehkä tunnetuin tuote on magneettinen puputapetti. Tapettivalikoima on viime vuosina laajentunut reilusti ja mukaan on tullut myös erilaisia magneetteja sekä hyllyjä.

Magneettisen tapettiin ja tarraan on puristettu raudan palasia jotka tekevät siitä magneettisen. Tapettiin ja tarraan on kätevää ripustaa magneetein esimerkiksi piirroksia, kortteja ja muistiinpanoja.

Uudet magneettiset tapetit kestävät myös vettä joten voit asentaa sen halutessasi myös kylpyhuoneeseen. Tapetti kiinnitetään seinään vinyylitapetille soveltuvan tapettiliiman avulla. Tapetin mukana saat tarkemman asennus- ja kiinnitysohjeen jota seuraamalla asennus onnistuu varmasti.

Voit lukea lisää tapetin käyttökokemuksista Emilian Uusi Kuu blogista.

Löydät myös Heidin Joukolatar blogista kokemuksia magneettisesta tapetista lastenhuoneesta.

Helppoa oli se, että seinään kiinnitettiin ainoastan tämä yksi tapetinpala, joka toi kuitenkin hurjasti suloista ilmettä tytön huoneeseen. – Heidi, Joukolatar blogi

Magneettitapetti on aika paksua ja painavaa, joten kiinnittämiseen tarvittiin tapettiliimaa. Sitä löytyi jo valmiiksi, joten tapetointiin meni noin 10-15 minuuttia. Kuvio on vuodan alaosassa, joten tapetti ei ole seinässä lattiasta saakka, vaan lähtee n. 70 sentin korkeudelta niin, että pupu kurkistaa sängyn takaa. – Emilia, Uusikuu blogi

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta