Fine Little Day tyynynpäälliset

Fine Little Day on ruotsalainen materiaalivalinnoiltaan ekologinen sisustustuotesarja.

Ruotsalaisen Fine Little Dayn kuosit ovat usein leikkisiä mutta ajankohtaisia. Tyynynpäälliset on valmistettu GOTS-sertifioidusta ekologisesta puuvillasta ja pellavasta. Tuomerkin perustaja, Elisabeth Dunker on usean merkin taustalla.

”We enjoy simple luxuriates passionate craftsmanship and effortless aesthetics. We cherish wobbly lines, tangle hair and think imperfect is
perfect.”

Merkin inspiraation taustalla ovat pohjoismainen luonto ja naivistiset piirustukset.

Taiteilija ja valokuvaaja Elisabeth Dunker perusti Fine Little Day blogin vuonna 2007. Blogin suosio nousi erittäin suureksi ja Elisabeth Dunker laajensi toimintaansa yritykseksi joka valmistaa laadukkaita ja esteettisiä sisustustuotteita. Tuotteille on tunnusomaista yksinkertainen estetiikka, ilmeikkäät kuosit ja ilo. Luonnon inspiroimana Fine Little Day pyrkii aina käyttämään kestäviä ja orgaanisia materiaaleja.

Fine Little Dayn suurin innoittaja on luonto. Luontoystävälliset tuotantotavat ja kestävällä tavalla tuotetut luonnonmateriaalit kuuluvat yrityksen toimintaperiaatteisiin. Yritys käyttää aitoja luonnonmateriaaleja ja valitsee kestävän kehityksen peritaatteen mukaan tuotettuja materiaaleja.

skandinaavinen design tyynynpäällinen

-15% Alennus, syötä kassalla koodi finelittleday

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta