Julkaistu

Lastenhuoneen tapetilla uusi ilme huoneeseen

Belgialaisen Groovy Magnetsin valmistama magneettinen lastenhuoneen tapetti on ihastuttanut sekä aikuisia että lapsia jo vuosia. Yrityksen ideana on valmistaa raudanpalasia sisältävä tapetti ja tehdä siitä näin alusta johon magneetit tarraavat.

Pupuaiheinen lastenhuoneen tapetti

Groovy Magnetsin tapettipakkaus sisältää tapetin lisäksi 7 magneettia sekä tarkan asennusohjeen. Magneettinen tapetti on melko raskas joten se tulee kiinnittää seinään tarttuvalla tapettiliimalla. Tähän tarkoitukseen sopivat valmistajan ohjeen mukaan kaikki vinyylitapetin kiinnittämiseen soveltuvat tapettiliimat.

Lastenhuoneen tapetti

Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, tapetin yläosa on valkoinen. Tapettirullan pituus on 265 cm joten se riittää melko korkeaankin tilaan. Tapettia on saatavilla kahdessa eri koossa. Voit tarkistaa verkkokauppamme varastotilanteen täältä. Alla olevasta kuvasta näet tarkemmin myös tapetin muut mitat.

Groovy Magnets tapetin mitat

Tapetti on helppo pitää puhtaana ja sen voi pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi mahdollisista sormenjäljistä. Tapetin uudistunut versio soveltuu lastenhuoneen lisäksi myös märkiin tiloihin – se kestää vaivatta myös roiskeita!

Lastenhuoneen tapetti puputapetti

Mikäli innostuit tapetista, pääset tutustumaan Valkoisen Lautturin lastenhuoneen tapettien valikoimaan verkkokauppamme puolella. Mikäli tuotetta löytyy suoraan verkkokaupastamme, toimitan sen sinulle noin viikon sisällä (usein nopeamminkin). Jos toivomaasi tuotetta ei löydy valikoimistamme, voit tiedustella sähköpostitse mahdollisuutta tilata se sinulle. Tällöin toimitusaika on yleensä 2-3 viikkoa.